Menu
0
16Aug2023
Just Cavalli

Just Cavalli

 


 


Just Cavalli: terug van weggeweest en sterker dan ooit

Just Cavalli is een Italiaans modehuis dat in 1998 werd gelanceerd door Roberto Cavalli, een van de meest invloedrijke en creatieve ontwerpers van zijn generatie. Het merk richt zich op een jong en dynamisch publiek, dat houdt van een gedurfde en glamoureuze stijl. Just Cavalli staat voor vrijheid, sensualiteit en rebellie, en biedt kleding, schoenen, tassen, accessoires, horloges, sieraden en parfums aan.

Just Cavalli heeft een turbulente geschiedenis gekend, met verschillende licentiepartners, faillissementen en rechtszaken. Het merk leed onder de financiële crisis en de concurrentie van andere jongerenmerken, en verloor zijn glans en populariteit. Maar in 2023 maakte Just Cavalli een spectaculaire comeback, met een nieuwe collectie die teruggrijpt naar de roots van het merk.

De nieuwe collectie voorjaar-zomer '23 is geïnspireerd door de archieven van Roberto Cavalli, die bekendstaat om zijn dierenprints, patchwork en grafische elementen. De collectie is een mix van traditie en innovatie, met een fris en eigentijds filter. De collectie straalt een aanstekelijke energie uit, die perfect past bij de levensstijl van de Just Cavalli-gemeenschap.

Just Cavalli is een merk met een verhaal, dat zich niet laat tegenhouden door tegenslagen of trends. Het merk blijft trouw aan zijn visie en waarden, en is klaar om de modewereld opnieuw te veroveren. Just Cavalli is een merk voor iedereen die zich wil onderscheiden van de massa met een opvallende en kleurrijke stijl.


De collectie van Just Cavalli is in store en online verkrijgbaar bij COATS

Recente artikelen

16-08-2023
Just Cavalli

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.