Menu
0
16Aug2023
Carlo Colucci New Collction

Carlo Colucci New Collction

Carlo Colucci: een merk met een verhaal

Carlo Colucci is een Italiaans modehuis dat in 1978 werd opgericht door Carlo Colucci, een voormalig architect die zijn passie voor design en kleur naar de modewereld bracht. Het merk staat bekend om zijn opvallende en kleurrijke breisels, die een mix zijn van traditioneel vakmanschap en innovatieve technieken. Carlo Colucci combineert klassieke silhouetten met speelse patronen en details, waardoor elk kledingstuk uniek en herkenbaar is.

Carlo Colucci heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen met beroemdheden, sporters en kunstenaars, die het merk een internationale uitstraling hebben gegeven. Zo droegen onder andere Michael Jackson, Madonna, David Beckham, Boris Becker en Jean-Michel Basquiat de creaties van Carlo Colucci. Het merk heeft ook een sterke band met de muziek- en danscultuur, vooral in de jaren 80 en 90, toen het een symbool werd van de hip-hop en house scene.

Vandaag de dag is Carlo Colucci nog steeds een toonaangevend merk in de modewereld, dat trouw blijft aan zijn visie en waarden.Carlo Colucci staat garant voor kwaliteit, originaliteit en stijl, en is een merk voor iedereen die zich wil onderscheiden van de massa.

Carlo Colucci is in store and online verkrijgbaar bij Coats

Recente artikelen

16-08-2023
Just Cavalli

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.